Egy építkezésbe belekezdeni, s azt úgy megszervezni, hogy minden munkafolyamat, idő,.- és pénzveszteség nélkül kövesse egymást, a legjobb minőségű anyag érkezzen a legjobb áron, minden és mindenki akkor legyen a helyén, amikor az szükséges. Aki ezt kipróbálta már akár csak „háztartási” méretekben, az tudja, hogy idegőrlő feladat, ráadásul többnyire utólag derül ki, hogy egyszerűbb, olcsóbb megoldás kellett volna rábízni mindent egy olyan cégre, – például a Digger 2005 Kft-re – amelynek tervezéstől a kész építmény átadásához szükséges dokumentumok beszerzéséig valamennyi munkafázishoz korrekt és kipróbált partnerei, beszállítói és kivitelezői vannak. Tegyen egy próbát: ez nem kerül semmibe! Kérjen árajánlatot akár egy ilyen medence ( a vizet kivéve mindent beszerzünk, és kifogástalan minőségben beépítünk Önnek)

Akár egy „kicsit nagyobb” építményre, mint amilyen ez a rövidesen átadásra kerülő budapesti autószalon gépkocsiszervízzel, és autómosóval.

Ha Ön gazdálkodik és szeretné termőterületét hatékonyan védeni a vadkár ellen, velünk megépíttetheti speciális – a helyhez és a vadjárás mértékéhez igazodó– erősségű és magasságú vadkerítését. Ha Ön - esetleg – köztisztviselő és szeretné településének út, csatorna, gáz, vagy vízhálózatát megépíttetni, bővíteni, vagy felújíttatni a legrövidebb idő alatt és legkedvezőbb áron, kérje ajánlatunkat. A folyamatosan bővülő géppark a biztosíték arra, hogy a kért határidőre átadásra kerüljön az építmény akkor is, ha Ön a teljes kivitelezéssel, vagy akár egy részfeladat elvégzésével kíván megbízni minket.

Digger 2005 Kft

7133 Fadd, Somos u. 19.

telefon: 74/446-191
             20/390-8316

fax:       74/546-066

e-mail: info@digger2005kft.hu